2013. március 27., szerda

Nathan Fillion szülinapja van ma

Ma van Richard Castle szülinapja.

Ja, nem! 
Ma Nathan Fillion szülinapja van.  Ma 42 éves.


Sajnos igazából nem sok filmben láttam őt.

A Ryan közlegény megmentésében játszott, aztán a Csapás a múltból című filmben, a Drakula 2000-ben egy papot játszott.

A Két pasi meg egy csajszi sorozatban volt még Ryan Reynolds mellett főszereplő, bár ezt a sorozatot legjobb tudomásom szerint nálunk nem vetítették Magyarországon.

Később a Buffy, a vámpírok réme sorozatban játszott még egy kis szerepet.

S jött - a saját bevallása szerint - kedvenc sorozata, a Firefly - A szentjánosbogár című sorozat. Ez egy sci-fi mű volt, hogy Magyarországon bemutatták-e, azt nem tudom, de a sorozatot követő filmet, ami - ahogy tudom - a sorozat befejező része volt, a Serenity, azt viszont láthattuk.
Szuper kis film volt. Nathan főszereplésével, ahol egy űrhajós kapitány és a legénysége próbálja megmenteni és túlélni a problémákat.

A Lost című sorozatban is játszott egy epizód-szerepet, majd a Drive sorozatban is kapott egy főszerepet, bár az a sorozat is elég gyorsan befejeződött.

A Született feleségekben egy nőgyógyászt alakított - mivel nem nézem a sorozatot, nem tudok véleményt mondani erről a szerepéről, de örülök annak, hogy csak pár rész erejéig folyt bele ebbe a sorozatba...

S pár olyan film, sorozat és videójáték után, amikről semmit sem tudok, 2009-ben megkapta a Rick Castle szerepét a sorozatban.

Castle.

Azt nem tudom, hogy ő eleinte hogyan érezte magát a szerepében, de azt tudom, hogy rég láttam olyan sorozatot, amiben egy színész ennyire beleillett volna a szerepébe. Nagyon szeretem a sorozatot, nagyon szeretem a szereplőket, a történetet.
Aki már látott a sorozatból, az érti, hogy miért tetszik annyira nekem, aki nem látott még belőle, annak egy laza, néhol bohókás, humoros, néhol pedig nagyon is vérre menő és komoly gyilkossági ügyekben dolgozik egy csapat New York-ban, s mivel egy krimiíró a polgármester barátja (ki nem a haverja?!), ezért ott lehet mindig a nyomozók körül. Ja, s hogy a nyomozó hölgy (Kate Beckett - Stana Katic) tetszik neki, mert nem esik tőle hanyatt? Na, az már csak hab a tortán.
Persze csak be kell törni Castle-t, vagy Kate Beckett-et? Ki tudja?!
Ehhez még hozzátartozik két lökött és kissé bogaras nyomozó srác, akik egymással és a párral is mindig hadban állnak... Szóval a humor és az izgalom (no meg néha a vér) ott van folyamatosan a sorozatban.
A sorozat már több díjat is bezsebelt, úgyhogy nemcsak én mondom, hogy jó a sorozat.

Ezúton kívánok Nathan-nek nagyon sok boldog születésnapot, egészséget, boldogságot és még sok évet a sorozatban, illetve pár nagyon jó filmet, amikből még inkább megtudhatja a tisztelt nézőközönség, hogy igenis Nathan Fillion-nak van tálentuma a színészethez!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése