2013. május 10., péntek

Filmek - uborkaszezon nélkül...

Ha valaki azt hiszi, hogy azért, mert jön a nyár, akkor uborka időszak lesz a filmek terén, akkor az nagyon rosszul gondolja. 
Ugyanis sok jó film lesz...
Csak ma két olyan szuper filmről olvastam, amik rögtön elcsábítottak. 

Például: A végzet ereklyéi: Csontváros.
Ez például augusztustól látható majd a mozikban. 
Tessék jól megnézni, igen, azon a képen Jonathan Ryes-Meyer van. Jól látható. Lily Collins, Aidan Turner, Kevin Zerges és Kevin Durand is szerepel ebben a nem mindennapinak tűnő filmben.
Ahogy kiderült, ez - ahogy mostanában olyan divatos - egy könyv(sorozat) alapján készült film. Szerintem mire bejön Magyarországra a film, addigra - jó szokásomhoz híven - kiolvasom a könyvet és jó kritikushoz illően fogom már fogadni a történetet.

Aztán ott van a júliusban berobbanó Szemfényvesztők című film, amiben szintén jó kis színészek fognak szerepelni, akik neve azt hiszem ma már egyenlő azzal, hogy jó filmet fogunk tőlük kapni.
Isla Fisher, Morgan Freeman, Mark Ruffalo (nem fog remélhetőleg megnőni és bezöldülni), Woody Harrelson, Michael Caine, hogy csak a fontosabbakat említsem.
Egy illuzionista csapatról szól a film, akik bankot rabolnak. S az FBI is értetlenül áll a szemfényvesztő produkciót látva, s kiderül, hogy nem is ez volt a legnagyobb dobásuk...
Izgalmasnak ígérkezik...

De persze azért a jövő hétre is van jó film néznivaló moziban. Mint például a Sötétségben - Star Trek című filme.
Chris Pine mellett újra látható lesz Zoe Saldana, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin (a kedvencem a történetben), Simon Pegg és a még mindig élő - s remélhetőleg jó egészségnek örvendő Leonard Nimoy (az örök Spock).
Izgalmas film lesz úgy néz ki, a Vasember 3. vetítése előtt volt egy bemutató a filmből... Tetszett!
Aki szereti a Star Trek sorozatokat, filmeket, azok úgyis meg fogják nézni a filmet, akik nem szeretik a sci-fi ezen szegletét, annak nem is ajánlom a filmet... minek is.

És akkor már nem is szóltam a másik nagy szerelemről, a Halálos iramban 6.-ról. Pedig érdekes, mert az ilyen filmeknél hatodik rész már nagyon gázos, zűrös, de azt hiszem, a rendező, író, stb.-k úgy döntöttek, a nyerő párost (már hogy Vin Diesel-t és Paul Walker-t) nem kellene lecserélni, úgyhogy most már hagyták a két fiút együtt zűrt kavarni tovább...
Persze újra ott fog "lihegni" mögöttük Dwayne Johnson (én csak a The Rock-ként ismerem) és a lányok: Michelle Rodriguez és Jordana Brewster is.
Szóval remélhetőleg, megint épp annyira lesz csak látványos a film, mint az ötödik részben és akkor tökéletesen elégedett leszek a filmmel. Bár jó lenne ezt (is) moziban megnézni, mert a brümmögő autók és a fantasztikus kaszkadőrjelenetek, no meg a csodás autók, stb.  gyors járművek igazán azt hiszem csak a mozi hatalmas vásznán mutat jól.
Úgyhogy hajrá, gyorsuljunk fel Május 23-ára a filmre.

Ha még valaki tud valami jó filmről, akkor jelezze nekem, legyen szíves...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése