2014. május 4., vasárnap

Intelligence - Josh Holloway mosolyával

Intelligence


Aki szereti a sci-fi sorozatokat, illetve szereti a kémfilmeket, annak bátran merem ajánlani a legújabb felfedezettemet, az Intelligence című sorozatot, amely annyira friss, hogy még a Pilot-ja (első része) is csak januárban volt.

Josh Holloway a főszereplő (Lost, Mission: Impossible, Ghost Protocoll, Battle of the Year) és nagyon, de nagyon bejön a sorozat.
Nem CSAK miatta persze.

Egyelőre csak angolul (értelmes, klassz magyar felirattal - külön köszönet a felirat készítőinek!!!) lehet látni a filmet, de aki nagy sci-fi rajongó, annak ez nem hinném, hogy bármit is elvenne az értékéből.

Egy olyan férfi életébe nyerünk bepillantást, akinek egy chip-et tettek a fejébe.
Volt Delta Force-os, többszörösen kitüntetett katona és nemkülönben szuper érzékeny az internet világára. 
 


Ahogy a filmben is mondták, mindenki a számítógépeket akarja emberszabásúra formálni, ez a cég, ez a társaság az embert akarta kicsit számítógép-szabásúra formálni.
"A hírszerzés új generációja!" lett ő.
 
Egyelőre - még nem néztem a sorozatból túl sokat - jól működik a dolog.
 
Hogy ne legyen nagyon egyértelmű, hogy kiknek szánták a filmet (természetesen a Holloway fan-oknak, mint pl. én), azok miatt betettek a sorozatba egy nőcit is (Meghan Ory - Once upon a time), akinek vigyáznia kell a főszereplőre, hiszen a pasi agya több milliárd dollárt ér...

Illetve még Josh mellé betették a mai napig szexi és jól ismert Marg Helgenberger-t (akinek csak a nevét nem tudjuk soha kimondani, azt viszont egyből tudjuk, hogy a - Las Vegas-i - Helyszínelőkből ismerjük).


Szerintem elég jó sorozatnak néz ki a dolog...
Mindenkinek szívből ajánlom.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése